Έτοιμες για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς; Έχετε αποφασίσει πού θα πάτε, με ποιούς θα το περάσετε, ποιόν θα φιλήσετε στην αλλαγή του χρόνου, τι θα φορέσετε, ποιές γόβες/πέδιλα/μπότες θα σετάρετε, τι χτένισμα θα κάνετε…. Ουφ! είναι ατέλειωτη αυτή η προετοιμασία, και πάντα εγώ καταλήγω χιλιομπλεγμένη στις αμέτρητες προτάσεις και επιλογές, να προσπαθώ να τα κάνω όλα τελευταία στιγμή!!!

Φέτος, όμως, έχω ήδη καταλήξει στο μακιγιάζ της μαγικής βραδιάς της νέας χρονιάς! Έψαξα πολύ, σύγκρινα ατελείωτα και κατέληξα! Και θα το μοιραστώ μαζί σας!

Δείτε λοιπόν τα δύο υπέρλαμπρα, σικάτα make up looks, και αναλυτικά βήματα για το πώς θα τα πετύχετε, ώστε όλα τα βλέμματα εκείνη τη βραδιά να είναι πάνω σας! Γιατί το αξίζουμε!!

Αλήθεια, εσείς ποιό θα επιλέξετε;

Πρόταση 1: Για τις πιο μελαχρινές, ένα μακιγιάζ που βγάζει τον πιο μυστηριώδη, αινιγματικό εαυτό σας… Γήινες αποχρώσεις, βαθύ, σαγηνευτικό βλέμμα, έντονα χείλη.

Πρόταση 2: Red is sexy, και δεν έχω τίποτα άλλο να προσθέσω… Μετρήστε θύματα! Το κόκκινο είναι το απόλυτο χρώμα των γιορτών!

Όποιο makeup look και να διαλέξετε, μην ξεχάσετε το απόλυτο αξεσουάρ που δεν είναι άλλο από ένα λαμπερό, γεμάτο αυτοπεποίθηση χαμόγελο! Είστε έτοιμες να λάμψετε!

Να περάσετε υπέροχα!