Διανύουμε μία νέα, μεταβατική εποχή σε όλα τα επίπεδα, η ζωή, οι σχέσεις, οι σκέψεις μας, η συνήθειές μας αλλάζουν. Και ο λαμπερός χώρος της μόδας δεν θα μπορούσε να είναι εξαίρεση. Με πολλούς οίκους μόδας να δηλώνουν ότι σκέφτονται να απέχουν από τα καθιερωμένα fashion shows λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν, ο οίκος Moschino, με τον Creative Director Jeremy Scott, αποφάσισαν να κάνουν την διαφορά στο φετινό Fashion Week του Μιλάνου. Και, αν θέλετε την άποψή μου, το κατάφεραν με μεγάλη επιτυχία.

Η συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 του Jeremy Scott για τον οίκο Moschino ήταν ότι καλύτερο έχουμε δει τελευταία. Αντικαθιστώντας τα μοντέλα με μαριονέτες και το runway να μετατρέπεται σε ένα elegant σκηνικό κουκλοθέατρου, το αποτέλεσμα ήταν παραμυθένιο, δημιουργικό και παράλληλα πολύ εντυπωσιακό. Οι γραμμές των ρούχων κομψές και διαχρονικές και τα χρώματα στη νεραϊδένια παλέτα των παστέλ και του πολυτελούς χρυσού.

@itsjeremyscott
@Moschino

Οι εκπρόσωποι του Τύπου και αυτοί στις θέσεις τους, με την θρυλική Anna Wintour σε μία επιτυχημένη έκδοση μινιατούρας να ξεχωρίζει με τα signature μαύρα γυαλιά της και το ανέκφραστο και αυστηρό ύφος της.

Δεν είναι υπέροχο που, ακόμη και όταν ο κόσμος έρχεται τα πάνω κάτω, υπάρχουν άνθρωποι και ιδέες που ξαφνιάζουν ευχάριστα και που ανοίγουν δρόμους για ένα διαφορετικό, αισιόδοξο αλλά και τόσο δημιουργικό αύριο;

Δείτε το video με αυτή την, πραγματικά, μοναδική επίδειξη μόδας του οίκου Moschino: