Λέγαμε για τα παπούτσια, αλλά πιο outfit θα ήταν πλήρες χωρίς την κατάλληλη τσάντα; Όχι μόνο θέλουμε να χωρά τα απαραίτητα για κάθε περίσταση (πορτοφόλι, καλλυντικά, χαρτομάντιλα, κλειδιά και ότι άλλο χωρά ο γυναικείος νους και ματαιοδοξία), αλλά και να συμπληρώνει ή -ακόμη- και να αναδεικνύει το σύνολό μας, σε οποιαδήποτε περίσταση. Μη μου πείτε ότι δεν σαν έχει τύχει να δείτε μια γυναίκα με ένα ντύσιμο απλό, ακόμη και αδιάφορο, το οποίο όμως απογειώθηκε επειδή αυτή η γυναίκα ήξερε να το συνδυάσει με την κατάλληλη τσάντα! Ποιες είναι οι top επιλογές μου για φέτος;

ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ, ΨΗΦΙΔΩΤΟ , 55.00€

Αν θέλεις να προσελκύεις τα βλέμματα με τις στιλιστικές σου επιλογές, αν επιλέγεις statement αξεσουάρ, τότε το συγκεκριμένο σχέδιο με τα έντονα χρώματα και τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες δεν πρέπει να λείπει από καμιά σου εμφάνιση.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΗ!

Τσάντα χειρός και ώμου με δικό της νεσεσέρ, 39,50 €

Από το πρωί στο γραφείο μέχρι την απογευματινή βόλτα και το ραντεβού στο εστιατόριο, είναι η τέλεια επιλογή. Το girly χρώμα της ταιριάζει με όλους τους χρωματικούς συνδυασμούς ρούχων, και οι μεγάλοι χώροι της μας εξυπηρετούν στο να κουβαλάμε όλα τα απαραίτητα για τη διάρκεια της ημέρας.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΗ!

Τσάντα ώμου με χρυσό κούμπωμα, 20,00 €

Δεν είναι μόνο το ιδιαίτερο σχήμα που με έχει κερδίσει σε αυτή την τσάντα, είναι και το ονειρεμένο χρώμα. Καλοκαιρινό, σικάτο, διαχρονικό! Θα περάσουμε πολλές μέρες και νύχτες μαζί, είναι σίγουρο!

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΗ!

Το διαχρονικό clutch, €49.00

Βραδινή επίσημη εμφάνιση χωρίς το κλασσικό clutch δεν υπάρχει, για αυτό και σας έχω το πιο στιλάτο, διαχρονικό και πολυτελές που θα αναδείξει την εμφάνισή σας και, ασφαλώς, δεν θα περάσετε απαρατήρητη.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΗ!