Εννοείται ότι το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη μας εποχή, και δεν θα το απαρνηθούμε ποτέ. Αυτό που θα απαρνηθούμε ωστόσο είναι οι καταστροφικές συνέπειες στα μαλλιά μας από τον ήλιο, το αλάτι της θάλασας (που σχεδόν ποτέ δεν ξεβγάζουμε έγκαιρα), το χλώριο από την πισίνα, για να μην προσθέσω τον καταστροφικό συνδιασμό όλων των παραπάνω με τη θερμότητα από το πιστολάκι και το σίδερο ισιώματα που όλες λίγο-πολύ χρησιμοποιούμε για κάποια (καλά, κάποιες αρκετές) καλοκαιρινές εξόδους μας.

Ειδικά για όλες εμάς που έχουμε λεπτά και άτονα μαλλιά, το να επιλέξουμε το κατάλληλο μήκος και στυλ για το καλοκαίρι είναι το πρώτο και βασικό βήμα για να τα σώσουμε από τις βλαβερές συνέπειες της αναπόφευκτης καλοκαιρινής ταλαιπωρίας. Ειδικά τα μακριά μαλλιά ταλαιπωρούνται ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, για αυτό και σε καμιά περίπτωση -θέλω να σας εκμυστηρευτώ- δεν έχω μετανιώσει που μετά την καραντίνα αποφάσισα να θυσιάσω τη μακριά κόμη μου για ένα πιο κοντό hair look. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η σωστή περιποίηση είναι το α και το ω για να διατηρήσουμε την υγεία, την λάμψη και την στυλπνότητα των μαλλιών μας, απολαμβάνοντας παράλληλα τις δραστηριότητες του καλοκαιρινού.

Τι δεν αποχωριζόμαστε; Μα φυσικά, τις μάσκες μαλλιών οι οποίες κυκλοφορούν στην αγορά σε μεγάλη ποικιλία, καλύπτοντας όλες σας τις ανάγκες -ενυδάτωση, προστασία από την αφυδάτωση και τη ψαλίδα, θρέψη, διατήρηση του λαμπερού χρώματος-, και σίγουρα θα βρείτε αυτή που ταιριάζει στα δικά σας μαλλιά, στις υφές που προτιμάτε, σε απίθανα αρώματα, και στο budget που θέλετε!

Ξέρετε ότι μου αρέσει να ψάχνω προϊόντα ιδιαίτερα, αποτελεσματικά, με υπέροχα αρώματα ώστε το καθημερινό μου beaute να είναι απολαυστική ιεροτελεστία. Οι μάσκες που αυτό το καλοκαίρι ξεχώρισα είναι:

Με ισχυρά ενυδατικά στοιχεία, απευθύενται κυρίως στις γυναίκες με σπαστά και σγουρά μαλλιά, και υπόσχεται να δώσει ζωή, κίνηση και λάμψη στα μαλλιά τους! Ειδικά το καλοκαίρι, ακόμη και εμείς που έχουμε πιο ίσια μαλλιά λατρεύουμε να χτενίσματα με beach waves, τα οποία μπορούμε και μόνες μας να πετύχουμε στο σπίτι.

Με βάση τα εκχυλίσματα καρύδας, σύκου, βούτυρου shea, λιναρόσπορου και argan, επαναφέρει την αρχική ομορφιά των μαλλιών και ενδυναμώνει την τρίχα. Βελτιώνει την υφή των μαλλιών, εξαλείφει το φριζάρισμα, προλαμβάνει τη θραύση και τους χαρίζει λάμψη.

Δεν είναι τέλειο να απλώνουμε ένα προϊόν στα μαλλιά μας και το πρωί να έχει κάνει το θαύμα του; To Shea Hair Sleeping Mask, δρα όλη τη νύχτα κάτω από το σκουφάκι που περιέχεται στη συσκευασία, ώστε το πρωί να ξυπνήσουμε με αναζωογονημένα, γεμάτα ζωή και δύναμη μαλλιά!

Για όσες χρειάζεστε έντονη ενυδάτωση στα μαλλιά σας, η Virtue Restorative Treatment Mask θα επαναφέρει στα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά σας την μεταξένια και απαλή υφή τους σε μόλις τρία λεπτά.