Είναι ίσως από τα χτενίσματα που ταιριάζουν σε όλα τα πρόσωπα και όλες τις ηλικίες. Είναι σίγουρα το look που μας φτιάχνει τη διάθεση καθώς οι ανέμελοι αυτοί κυματισμού μας θυμίζουν αγαπημένα καλοκαίρια, με τα μαλλιά να μυρίζουν αλμύρα και να έχουν αυτή την παιχνιδιάρικη διάθεση από το πρωί στην παραλία μέχρι αργά το βράδυ.

Και αν νομίζετε ότι είναι δύσκολο να αποκτήσετε το απόλυτο καλοκαιρινό hair style, χωρίς τη μαγική παρέμβαση του κομμωτή σας, κάνετε λάθος! Τα beach waves, αυτό το λατρεμένο χτένισμα με το κυματιστό μήκος και τις ίσιες άκρες, μπορούμε με την κατάλληλη τεχνική να το πετύχουμε και μόνες μας! Πως; Σας έχω αναλυτικές οδηγίες, τα προϊόντα που θα χρειαστείτε και τα video που που θα σας βοηθήσουν να κάνετε θαύματα στα μαλλιά σας. Πειραματιστείτε και αποκτήστε το απόλυτο look του καλοκαιριού: ανέμελα beach waves μαλλιά!

Κοιμηθείτε και ξυπνήστε με τέλεια beach waves

Ναι, καλά διαβάσατε. Στο παρακάτω video θα δείτε αναλυτικά πως μία απλή κοτσίδα πριν το ύπνο -η οποία θα σας βοηθήσει και στο να μην μπλέκονται και ταλαιπωρούνται τα μαλλιά σας- θα σας χαρίσει τους τέλειους κυματισμούς το πρωί που θα ξυπνήσετε. Μην ξεχάσετε, προτού πιάσετε τα μαλλιά σας στην ψηλή κοτσίδα που θα δείτε στο video, να χρησιμοποιήσετε ένα spray για όγκο και δυναμική κίνηση των μαλλιών σας. Εγώ σας προτείνω το:

THICKENING SPRAY

Bumble & Bumble

από το Attica Beauty

15,50 € 13,18 €

Beach Waves για κοντά μαλλιά

Και εμείς που έχουμε πιο κοντά μαλλιά μπορούμε να απολαύσουμε τους καλοκαιρινούς κυματισμούς στο look μας. Το μόνο που θα χρειαστούμε είναι ένα σίδερο για μπούκλες (θυμηθείτε! όσο πιο μεγάλη η διάμετρος του τόσο πιο χαλαρές οι μπούκλες που θα δημιουργήσετε) και ένα καλό προϊόν styling για κράτημα και μεγαλύτερη διάρκεια όπως το:

CONTROL FORCE

Aveda

από το Attica Beauty

26,50 €

Επιπλέον προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τα τέλεια beach waves

HAIRDRESSER’S INVISIBLE OIL PRIMER

Bumble & Bumble

Primer μαλλιών προετοιμασίας styling και φροντίδας

από το Attica Beauty

25,00 € 21,25 €

HEAT RELIEF THERMAL PROTECTOR & CONDITIONING MIST

Aveda

Προστασία από τη θερμότητα, απαλότητα και λάμψη

από το Attica Beauty

33,50 €

GLOW BLOW DRY ACCELERATOR

Bumble & Bumble

Μειώνει το χρόνο στεγνώματος και χαρίζει λάμψη για μαλλιά που ακτινοβολούν

από το Attica Beauty

30,00 € 25,50 €