Μέρες λαμπερές και ζεστές σαν τη σημερινή, μου θυμίζουν ότι η άνοιξη είναι στην πραγματικότητα εδώ! Επιτέλους, θα αποχωριστούμε τα βαριά ρούχα, και θα φορέσουμε ανανεωτικά, χαρούμενα, φωτεινά prints, και -όπως κάθε χρόνο- ξεχωριστή θέση θα έχουν στη ντουλάπα μας τα αέρινα, σέξι και πάντα σικάτα φορέματα. Και, όπως θα δείτε παρακάτω, φέτος φαίνεται ότι δεν θα ξέρουμε ποιο να πρωτοδιαλέξουμε!

Το μακρύ φόρεμα-πουκάμισο

Αέρινο, άνετο και κατάλληλο για όλες τις ώρες. Το πρωί για μια σικάτη εμφάνιση στο γραφείο, και προσθέτοντας μια ζώνη και τα κατάλληλα παπούτσια είστε έτοιμη για την βραδινή σας έξοδο!

Fullah Sugah


Το μάξι ριγέ φόρεμα με βολάν

Τα βολάν πάντα κάνουν ένα ρούχο πολύ ιδιαίτερο. Προσέξτε μόνο στο σημείο που βρίσκονται να σας κολακεύουν και να μην σας προσθέτουν όγκο. Στο συγκεκριμένο φόρεμα λατρεύω τις κάθετες ρίγες που πάντα μας δείχνουν πιο ψηλές και πιο αδύνατες.

ISSUEΤο μίντι εβαζέ φόρεμα

Άλλο ένα φόρεμα μπαλαντέρ για όλες τις ώρες και όλες τις περιστάσεις. Με τα κατάλληλα αξεσουάρ μεταμορφώνεται και σας βγάζει πάντα ασπροπρόσωπη. Αλήθεια, τη σέξι διαφάνεια στα μανίκια και κάτω από το γόνατο την προσέξατε;

La RedouteΤο φλοράλ φόρεμα

Χρώμα, λουλούδια, φως! Αυτό είναι η άνοιξη και είναι λες και έχει αποτυπωθεί σε αυτό το τόσο ανοιξιάτικο και λαμπερό print!

Fullah SugahΤο μάξι ριγέ σεμιζιέ φόρεμα

Αυτό το χρώμα το αγαπώ πολύ! Το συγκεκριμένο φόρεμα δοκιμάστε το και με φαρδιά ζώνη, θα κάνει τη διαφορά!

ISSUE


Κεντρική φωτογραφία:  Peri Stojnic on Unsplash