Όλοι έχουμε ακούσει για αυτές, σας διαβεβαιώνω είναι αλήθεια, ζουν ανάμεσά μας.

Είναι αυτές οι γυναίκες που περνώντας σε αγγίζει η αύρα τους, που μιλάνε και νιώθεις ότι σε μαγεύουν με τα λόγια τους, που σε κοιτάνε και νιώθεις το βλέμμα τους βαθιά στην ψυχή σου, είναι αυτές οι γυναίκες που, απλά, μένουν αξέχαστες. Και παρότι η γοητεία είναι ένα χάρισμα με το οποίο πολλοί τυχεροί άνθρωποι γεννιούνται, ποιός είπε ότι δεν υπάρχει τρόπος να αποκτηθεί και στην πορεία; Δείτε τι πραγματικά χαρακτηρίζει τις γοητευτικές γυναίκες και υιοθετήστε το!

Σε κοιτάνε στα μάτια.

Όχι στο κούτελο, όχι στη μύτη, βαθιά στα μάτια, γιατί καταλαβαίνουν πολλά περισσότερα από όσα τους λες. Σου δίνουν την αμέριστη προσοχή τους, γίνεσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντός τους και, αυτόματα, νιώθεις εμπιστοσύνη, ασφάλεια, επιβεβαίωση μαζί τους.
Ακούνε, δεν μιλάνε συνεχώς. Αυτά που λες έχουν αξία. Οι γυναίκες που ξέρουν να γοητεύουν, ξέρουν και να ακούνε αυτόν που έχουν απέναντί τους. Ακούνε τις χαρές του και τις λύπες, τις σκέψεις και τους προβληματισμούς, με την ίδια θετική διάθεση, χωρίς να κρίνουν, χωρίς να καταδικάζουν. 


Μυρίζουν και ντύνονται πάντα κομψά

Συνήθως και χαρακτηριστικά. Το άρωμά τους και το στυλ τους τις χαρακτηρίζει, τις κάνει μοναδικές, γιατί δεν προσπαθούν να αντιγράψουν κάποια άλλη. Έχουν, μέσα στα χρόνια και τις εμπειρίες αναπτύξει τη μοναδικότητά τους, και ξέρουν τι τις κολακεύει, το στυλ και τις επιλογές που τις κάνουν να ξεχωρίζουν. Δεν ακολουθούν μόδες, δημιουργούν και επιβάλλουν τις δικές τους.

Είναι συγκροτημένες

Δεν παρασύρονται από τα λόγια και τις άκομψες πράξεις και προτροπές άλλων. Αντιδρούν με συνέπεια, ξέρουν πώς να αντιμετωπίσουν τα θετικά και τα αρνητικά της ζωή, τα σχεδιασμένα και τα απρόοπτα, άλλωστε για αυτό δεν είναι οι εμπειρίες; Δεν διαλύονται από τις αναποδιές και τις αποτυχίες, στέκονται απέναντί τους περήφανα, ίσως και αλαζονικά.

Γελάνε πολύ

Γελάνε με την καρδιά τους για όλα τα μικρά, καθημερινά πράγματα που οι άνθρωποι, τόσο μα τόσο λανθασμένα, παίρνουμε στα σοβαρά. Βλέπουν τη ζωή με χιούμορ, σχολιάζουν με χιούμορ, αυτοσαρκάζονται. Ακόμη και στα δύσκολα, στα σκληρά της ζωής, χαμογελάνε με αυτό το τόσο γοητευτικό χαμόγελο που φωτίζει κάθε σκοτάδι.

Έχουν αυτοπεποίθηση

Ξέρουν ποιές είναι , ξέρουν τι έχουν καταφέρει, ξέρουν τι θέλουν. Και για ό,τι δεν είναι σίγουρες, έχουν την σιγουριά ότι σύντομα θα το καταφέρουν, θα το φέρουν στα μέτρα τους. Δέχονται και δίνουν κοπλιμέντα, είναι ανοιχτόμυαλες, δεν επηρεάζονται από τη γνώμη των άλλων, κοιτάνε μόνο τον στόχο, το πού θέλουν να πάνε.


Οι γοητευτικές γυναίκες είναι μαγικές, κλείνουν παιχνιδιαρικα το μάτι στη ζωη, ξέρουν οτι θα την κατακτήσουν με τη γοητεία τους. Και αυτό το ξέρουμε με σιγουριά, γιατί και εμείς, σε αυτή την κατηγορία ανήκουμε!