Εύη Μουρελάτου
Makeup Artist

Στα catwalks της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου, του Παρισιού και του Μιλάνου, η φρέσκια και λαμπερή επιδερμίδα, το μινιμαλ μακιγιάζ και τα έντονα κραγιόν αποτελούσαν τα κύρια στοιχεία των νέων τάσεων της σεζόν άνοιξη – καλοκαίρι 2021! Πάμε να δούμε τα trends ένα – ένα:

Dewy Skin

Η τάση θέλει το μακιγιάζ απλό και λαμπερό! Δίνουμε έμφαση στην περιποίηση της επιδερμίδας ενυδατώνοντάς τη πολύ καλά ώστε να επιτύχουμε ένα λαμπερό αποτέλεσμα. Τα serum λάμψης έχουν την τιμητική τους και το κύριο προιόν μακιγιάζ αποτελεί το υγρό highlighter!


Colorful Eyes

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις φέτος την άνοιξη θα είναι τα έντονα χρώματα στα μάτια! Το αποτέλεσμα δίνει μια ζωντάνια στο πρόσωπο και χαρακτηριστικό χρώμα της τάσης αποτελεί το dusty pink.


Natural Glam

Τα έντονα καλοσχηματισμένα φρύδια ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Η μόδα φέρνει στο προσκήνιο τα φυσικά φρύδια. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την τεχνική soap brows, τα οποία συνθέτουν το απόλυτο natural glam look. Αυτή την τάση την πετυχαίνουμε με τη χρήση κάποιας διαφανής μπάρας σαπουνιού με γλυκερίνη και ένα spoolie. Χτένισε τα φρύδια σου με ανοδική φορά χρησιμοποιώντας το βουρτσάκι. Προσοχή, χρησιμοποίησε ελάχιστη ποσότητα σαπουνιού! Αυτό θα τα κάνει να φαίνονται πιο γεμάτα κα παχιά και μετά με ελάχιστη ποσότητα του υλικού που χρησιμοποιείς (σκιά, μολύβι) τα τελειοποιείς. 


Lipstick is back!

Τα χείλη μας γίνονται και πάλι πρωταγωνιστές, τονισμένα με κραγιόν, τόσο σε nude, όσο και σε πιο σκούρες αποχρώσεις και έντονη παρουσία του gloss.


Bold Eyeliner

Μέσα σε όλο το natural trend επιστρέφει στη μόδα το μαύρο eyeliner που κάνει αντίθεση με τη φυσική και λαμπερή επιδερμίδα. Έντονη παχιά γραμμή για έντονο drama look.
Κεντρική φωτογραφία: Flaunter on Unsplash