Σας έχω υποσχεθεί ότι όταν βρίσκω κάτι που με ξετρελαίνει θα το μοιράζομαι μαζί σας! Πριν λίγες ημέρες στην καινούρια συλλογή της Tsakiris Mallas ανακάλυψα το πέδιλο που δεν θα αποχωριστεί καμιά μας το φετινό καλοκαίρι.

Σε ιδιαίτερο χρώμα, αυτό της διακριτικής πολυτέλειας του ροζ χρυσού, θα είναι το must have αξεσουάρ μου από το πρωί έως το βράδυ. Ταιριάζει με αέρινα καλοκαιρινά φορέματα, ολόσωμες φόρμες, αλλά και πιο casual ρούχα όπου θα τραβήξει όλα τα βλέμματα και θα τα μετατρέψει σε ιδιαίτερες εμφανίσεις.

Αυτό που κυρίως με γοητεύει στο συγκεκριμένο πέδιλο είναι το αρχαιοελληνικό ύφος του σχεδίου του, σε συνδυασμό με το ιδιαίτερο χρώμα του, το οποίο είναι η απόλυτη μόδα στα πέδιλα τα τελευταία χρόνια (έχουμε, άλλωστε, δει πολλές αγαπημένες μας celebrities διεθνώς να τα προτιμούν).

Ιδιαίτερη λεπτομέρεια στο συγκεκριμένο πέδιλο, που το κάνει τόσο ξεχωριστό, είναι το σικάτο και ιδιαίτερου σχήματος τακούνι το οποίο, παράλληλα, λόγω του ύψους του, που δεν ξεπερνά τα 3 εκ, χαρίζει άνεση και μπορεί να φορεθεί από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στην έξοδό μας.

Προλάβετε το πριν εξαντληθεί, και μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε το site της Tsakiris Mallas και να επωφεληθείτε από τις προσφορές με έκπτωση έως 50% σε επιλεγμένα είδη έως τις 30/7/2020.