Σύμβολο της διαχρονικής κομψότητας και του στυλ, μια από τις ομορφότερες γυναίκες όλων των εποχών. Η Όντρεϊ Χέπμπορν, που με τη μαγική της φωνή μας ταξίδεψε με το Moon River στην κλασσική ταινία Breakfast at Tiffany’s, ήταν ένας άνθρωπος με βαθιά ευαισθησία, τόσο φανερή στα λόγια του ποιήματός της, ένα ποίημα ύμνο στην ομορφιά της ψυχής και των συναισθημάτων.

” Για να έχετε χείλη ελκυστικά, προφέρετε λόγια καλοσύνης.

Για να έχετε μάτια ωραία, κοιτάζετε τι έχουν οι άνθρωπο το ωραίο πάνω τους.

Για να μένετε αδύνατοι, μοιράζεστε το γεύμα σας με εκείνους που πεινάνε.

Για να έχετε όμορφα μαλλιά, αφήστε ένα παιδί να τα χαϊδεύει κάθε μέρα.

Για να έχετε καλή σιλουέτα, βαδίζετε ξέροντας πως δεν είστε ποτέ μόνοι, γιατί αυτοί που σας αγαπούν ή σας αγάπησαν σας συνοδεύουν.

Οι άνθρωποι, περισσότερο από ότι τα αντικείμενα, έχουν ανάγκη από επιδιόρθωση, κανάκεμα, αναζωογόνηση, φροντίδα, ενδιαφέρον, σωτηρία. Μην απορρίπτετε ποτέ κανέναν.

Σκεφθείτε: αν μια μέρα χρειαστείτε χείρα βοηθείας, θα βρείτε μία στην άκρη καθενός από τα δυο χέρια σας. Γερνώντας, συνειδητοποιείτε ότι έχετε δυο χέρια: Το ένα για να βοηθάτε τον εαυτό σας και το άλλο για να βοηθάτε όποιους έχουν ανάγκη.

Η ομορφιά μιας γυναίκας δεν είναι τα ρούχα που φοράει, στο πρόσωπο ή στο πως φτιάχνει τα μαλλιά της. Η ομορφιά μιας γυναίκας φαίνεται στα μάτια της, γιατί αυτή είναι η ανοιχτή πόρτα της καρδιάς, η πηγή της αγάπης της. Η ομορφιά μιας γυναίκας δεν είναι στο μακιγιάζ της, αλλά στην αληθινή ομορφιά της ψυχης της. Είναι στην τρυφερότητα που δίνει, στην αγάπη, στο πάθος που εκφράζει.

Η ομορφιά μιας γυναίκας ξετυλίγεται με τα χρόνια! “

Audrey Hepburn

Απολαύστε το μαγευτικό Moon River από την κλασσική ταινία Breakfast at Tiffany’s

Audrey Hepburn 1929-1993