Το καλοκαιρινό μας νεσεσέρ πρέπει να είναι ελαφρύ και πρακτικό, την ίδια στιγμή όμως να περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα. Φέτος το καλοκαίρι, δεν θα το γεμίσουμε με ξεχωριστές συσκευασίες ρουζ, bronzer και highlighter. Σας έχω επιλέξει τη μία συσκευασία που περιλαμβάνει και τα τρία αγαπημένα μας προϊόντα, στις πιο καλοκαιρινές αποχρώσεις και τις πιο βελούδινες υφές.

Η παλέτα ρουζ, highlighter και bronzer της Urban Decay, στην πολυτελή και σικάτη συσκευασία που λατρεύουμε και σε 3 αποχρώσεις που θα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας και το καλοκαιρινό μας μαύρισμα. Η πρακτική του συσκευασία, σαν κόσμημα, θα χωρέσει σε όλες τις τσάντες και clutch που θα κρατήσουμε στις εξόδους μας στην πόλη ή το νησί, αν και δεν θα χρειαστεί να επαναλάβουμε την εφαρμογή τους καθώς εξασφαλίζουν αποτέλεσμα μέγιστης σταθερότητας που διαρκεί μέχρι και 14 ώρες!

Urban Decay

Οι πούδρες της συσκευασίας (ρουζ, highlighter, bronzer) μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα ή κάνοντας ένα εύκολο και γρήγορο blending προσαρμόζοντας την ένταση που θέλετε να επιτύχετε. Χρησιμοποιήστε ένα μεγάλο πινέλο, περάστε το πάνω και από τις τρεις πούδρες και εφαρμόστε το προϊόν στα ζυγωματικά, στο κόκκαλο του φρυδιού ή -όπως εγώ συνηθίζω- κατά μήκος στο κόκκαλο της μύτης για να αποκτήστε μία λαμπερή, ηλιοκαμένη λάμψη. Επαναλάβετε τη διαδικασία αν θέλετε να δώσετε περισσότερη ένταση σε κάποιο σημείο του προσώπου σας.

Οι υφές της παλέτας της Urban Decay έχουν έχουν μεταξένια υφή με φυσικό σατινέ φινίρισμα που εφαρμόζεται τέλεια, το οποίο δεν θα σας αφήσει ποτέ με αποτέλεσμα ανομοιόμορφο ή βαρύ. Εμπλουτισμένες με έλαιο σπόρων moringa, διαθέτουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες και δράση κατά της ρύπανσης για να προσφέρουν στην επιδερμίδα εξισορρόπηση και προστασία. 

Λάμψη, άνεση, χρώμα! Αυτά δεν χρειαζόμαστε το καλοκαίρι για να είμαστε ο πιο γοητευτικός εαυτός μας;