Εύη Μουρελάτου
Makeup Artist

Είμαστε στην καρδιά των γιορτών και, σίγουρα, έχετε αρχίσει να ψάχνετε τα look που θα σας κάνουν να λάμπετε και να ξεχωρίζετε στις εορταστικές σας εξόδους. Σας προτείνω, λοιπόν, 4 εναλλακτικά looks για ένα άψογο, γιορτινό μακιγιάζ, που θα σας κάνει να λάμπετε και να ξεχωρίζετε όπου και αν βρεθείτε. Όποιο και αν επιλέξετε, θα είστε υπέροχες!


1. Κόκκινο κραγιόν

Ένα κατακόκκινο κραγιόν είναι ο απόλυτος, classic συνοδός σας στις χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις σας! Μην το φοβηθείτε, βρείτε τον τόνο που σας ταιριάζει και τραβήξτε τα βλέμματα!


2. Σκιές με χρώμα

Όσες θέλετε ένταση στα μάτια, χρησιμοποιήστε έντονες σκιές για να εντυπωσιάσετε με το βλέμμα σας! Τολμήστε τις σκιές με έντονη λάμψη για ένα full εορταστικό look.


3. Eyeliner με glitter

H νέα τάση eyeliner με glitter μετατρέπει το μακιγιάζ σας σε εορταστικό. Εάν δεν έχετε, δε χρειάζεται να αγοράσετε για χρήση μία φορά στο τόσο. Τοποθετείστε το κλασσικό μαύρο eyeliner σας και από πάνω όσο ακόμη είναι νωπό τοποθετείστε με ένα πινέλο λεπτομέρειας μια σκιά με glitter.


4.Graphic Eyeliner

Άλλη μία τάση που αγαπήθηκε πολύ φέτος! To γραφικό eyeliner μπορεί να γίνει πολύ απλό έως πολύ δραματικό. Χρησιμοποίησε μια βάση ματιών για καλό στρώσιμο των υπόλοιπων προϊόντων. Αν δε μπορέσετε να τραβήξτε μία γραμμή απευθείας δοκιμάστε να κάνετε κάποιες τελείες στη γραμμή που θέλετε το eyeliner και μετά απλώς τις ενώνετε.

Κεντρική φωτογραφία: Guido Fuà on Unsplash