Τόνια Γερεουδάκη
Digital Fashion Creator

Είναι γεγονός ότι αυτό που μας έμαθε αυτή η περίοδος που διανύουμε είναι να αναζητάμε την άνεση. Κυκλοφορώντας όλη μέρα στο σπίτι με πιζάμες ή φόρμες, είναι δύσκολο, τις λίγες στιγμές που βγαίνουμε εκτός σπιτιού, να στριμωχτούμε μέσα σε ρούχα στενά ή άβολα, για τα οποία πριν λίγο καιρό θα λέγαμε «Μπρος τα κάλλη τι είναι ο πόνος»!

Το ρούχο, λοιπόν, που ενδείκνυται για την άνεση που χρειαζόμαστε, αλλά μπορεί να φορεθεί και με πολλούς τρόπους, είναι η ολόσωμη φόρμα ή αλλιώς jumpsuit! Εμείς, θα την προτείνουμε σε τζιν, καθώς το υλικό αυτό μας δίνει το laid back look που χρειαζόμαστε αυτή την περίοδο.

Μπορούμε, κάλλιστα, να φορέσουμε το jean jumpsuit μας με ζιβάγκο ή πουλόβερ τις κρύες μέρες του χειμώνα και ένα παλτό ή blazer από πάνω για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ενώ, τις πιο ζεστές ημέρες, μπορούμε να επιλέξουμε να το φορέσουμε μόνο του (ιδίως εάν έχει μανίκια και δεν κάνει αποκαλύψεις σε ευαίσθητα σημεία, εάν καταλαβαίνετε τι εννοώ!) ή να το φορέσουμε με πουκάμισο, ακόμα και t-shirt, για πιο casual εμφανίσεις.

Μη θεωρήσετε ότι φορώντας αυτό το κομμάτι δεν μπορείτε να είστε θηλυκές. Εάν το συνδυάσετε με τα κατάλληλα αξεσουάρ, το αποτέλεσμα μπορεί να γίνει εντυπωσιακό!

Προσοχή χρειάζεται να δώσουμε στην επιλογή των κομματιών που σχεδιάζουμε να πλαισιώσουν το outfit μας, καθώς ένα λάθος παπούτσι, τσάντα ή top, θα μας κάνει να δείχνουμε σαν την 10χρονη εκδοχή του εαυτού μας και αυτό, είμαι σίγουρη για όλες μας, είναι το τελευταίο που θα θέλαμε να μας συμβεί…
Κεντρική φωτογραφία: Joseph Kellner on Unsplash