Τόνια Γερεουδάκη
Digital Fashion Creator

Μπορεί το αμάνικο πλεκτό σαν ιδέα να θυμίζει σχολική γκαρνταρόμπα, ιδίως αυτές που βλέπουμε στις αμερικάνικες ταινίες, όμως πρόκειται για το απαραίτητο ρούχο του φθινοπώρου για τις ενημερωμένες fashionistas!

Το είδαμε να παρελαύνει στις πασαρέλες μεγάλων οίκων, όπως Prada, Dior και Gucci, καθώς και σε εμφανίσεις γνωστών influencers και θα εμπιστευτούμε την τάση αυτή για το υπόλοιπο του 2020.

Θα το φορέσουμε πάνω από πουκάμισα ή λευκά t-shirts με τζιν και αρβυλάκια, loafers ή mary janes και θα ακολουθήσουμε τις προσταγές του layering, αφού το συγκεκριμένο ρούχο ενδείκνυται απόλυτα.

Πάνω αριστερά: @gucci | Πάνω δεξιά: @prada | Κάτω αριστερά: @maisonmargiela | Κάτω δεξιά: @dolcegabbana

Συμφωνώ μαζί σας ότι έχει μια vintage αισθητική και δεν δείχνει ιδιαίτερα κολακευτικό και καθόλου σέξι, αλλά δίνει την απαραίτητη άνεση που χρειαζόμαστε κατά τη διάρκεια των τηλεδιασκέψεων και την αίσθηση της business εμφάνισης πάνω από πουκάμισα.

Μπορεί ακόμα να φορεθεί και πάνω από μακρυμάνικα φορέματα, ιδίως στην oversized εκδοχή του, δίνοντας ένα ladylike αποτέλεσμα, κρατώντας μας ζεστές τους κρύους αυτούς μήνες, όταν με το καλό κυκλοφορήσουμε πάλι…