Τόνια Γερεουδάκη
Digital Fashion Creator

Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στην καραντίνα, γίνεται; Και βέβαια γίνεται, ακόμα κι αν σε αυτό το ρεβεγιόν θα είστε μόνο εσείς και το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας ή εσείς και οι δικοί σας μέσω κάποιας ψηφιακής πλατφόρμας!

Μπορεί να απολαύσαμε, όλο αυτό τον καιρό, τον χρόνο στο σπίτι μας με τις άνετες πιτζάμες μας, αλλά όλο και περισσότερο ακούμε την ανάγκη που έχουν όλοι να το ρίξουν και λίγο έξω. Εάν, όμως, ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που χρειάζονται μια δικαιολογία για να ντυθούν και να περιποιηθούν τον εαυτό τους, δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο λόγο από την Πρωτοχρονιά! 

Πανδημία-ξεπανδημία, λοιπόν, εμείς θα φορέσουμε τα glitter μας, τις πούλιες μας, τις παγιέτες μας για να ενισχύσουμε τη διάθεσή μας με την επιπλέον λάμψη τους και να δώσουμε στην νέα χρονιά τη θετικότητα που χρειάζεται για να μας πάει καλά!

Η ποικιλία στις επιλογές που μας δίνονται στην αγορά, όσον αφορά στο ντύσιμο για το ρεβεγιόν, είναι μεγάλη: φορέματα (mini, midi, maxi), παντελόνια, jumpsuits, φούστες, σακάκια κ.λπ. αναλόγως με τη διάθεσή μας. Ό,τι επιλέξουμε, όμως, επιβάλλεται να έχει, τουλάχιστον φέτος, ένα στοιχείο λάμψης! Γι’ αυτό μη διστάσετε να φορέσετε κάτι που να σας κάνει να ακτινοβολείτε!

Παρόλο που το κόκκινο και το πράσινο είναι από τα κλασσικά χρώματα των γιορτών, θεωρώ ότι το χρυσό και το ασημί είναι οι καταλληλότερες επιλογές για το ρεβεγιόν, επιλέγοντας πάντα το σωστό χρώματα ώστε να ταιριάζει στον τόνο του δέρματός μας.

Εσείς, έχετε καταλήξει στο τί θα φορέσετε ή μήπως χρειάζεστε λίγη έμπνευση; 

Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ!

Παρακάτω θα δείτε πως φόρεσαν γνωστές, όμορφες κι αγαπημένες κυρίες της ελληνικής showbiz τα γιορτινά τους, χωρισμένα ανά κατηγορία για να σας διευκολύνουμε!


Φορέματα – Φούστες

Maxi

Midi

Mini


Jumpsuit ή Παντελόνι


Σακάκια

Ό,τι κι αν επιλέξετε να φορέσετε και όπου κι αν σας βρει η αλλαγή του χρόνου, σας ευχόμαστε να έχετε μια υπέροχη νέα χρονιά και να είναι τόσο αστραφτερή όσο τα glitter και οι παγιέτες που σας προτείνουμε να φορέσετε!


Κεντρική φωτογραφία: Amy Shamblen on Unsplash