Τόνια Γερεουδάκη
Digital Fashion Creator

Ένα ρούχο που θα φορεθεί πολύ φέτος το φθινόπωρο και το χειμώνα, είναι τα πλεκτά φορέματα. Και είμαστε τυχερές γι’ αυτό αφού πρόκειται για ένα ρούχο που είναι εύκολο, βολικό και ζεστό, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να είναι σικ και σέξι.

Στις πασαρέλες Φθινόπωρο 2020 – Χειμώνας 2021 το είδαμε:

Με μπότες και ankle boots ή σανδάλια

Συνδυάστε τα με ψηλές μπότες για μια κλασική και κομψή εμφάνιση ή με ankle boots για ένα πιο edgy look. Εναλλακτικά, μπορείτε να τα κάνετε να δείχνουν βραδινά φορώντας σανδάλια ή mules.

Με sneakers και αρβυλάκια

Είτε είναι κοντά ή μακριά, είτε φαρδιά ή εφαρμοστά, τα πλεκτά φορέματα δείχνουν περισσότερο πρωινά και άνετα όταν συνδυαστούν με sneakers ή αρβυλάκια.

Πάνω από παντελόνια

Τα πλεκτά φορέματα μπορούν να φορεθούν άνετα μόνα τους, αλλά είναι ιδανικά και για layering. Τολμήστε τα πάνω από παντελόνια και δώστε μια νέα εικόνα στο street style!

Με ζώνη

Λόγω του υλικού τους είναι πολύ πιθανό να προσθέσουν όγκο στο σώμα μας. Για τον λόγο αυτό, τονίστε τη σιλουέτα σας βάζοντας μια ζώνη σφιχτά στο ύψος της μέσης σας.

Από αριστερά: @cosstores, @hm, @proenzaschouler

Όποιον από τους παραπάνω τρόπους και αν επιλέξετε, δώστε σημασία στα αξεσουάρ σας: φουλάρια, τσάντες, ζώνες, κοσμήματα, κολιέ είναι στη διάθεσή σας για να “χτίσετε” ένα ολοκληρωμένο look. Χρησιμοποιήστε τα σωστά αξεσουάρ και δείτε το outfit σας να απογειώνεται!