Τόνια Γερεουδάκη
Digital Fashion Creator

Καθώς οι ζεστές καλοκαιρινές μέρες έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους, εμείς ετοιμαζόμαστε για τη νέα σεζόν ακολουθώντας τα trends που μας ταιριάζουν και αναδεικνύουν τη θηλυκότητά μας.

Το απόλυτο trend για αυτό το καλοκαίρι είναι τα ρούχα που αφήνουν τον έναν ώμο ακάλυπτο δίνοντας στη γυναίκα που τα φοράει μια σέξι αίσθηση και σικ παρουσία, αλλά καθόλου προκλητική.

Τα ρούχα αυτά μπορούν άνετα να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, όπως βλέπουμε να κάνουν γνωστές influencers, οι οποίες δείχνουν όμορφες χωρίς να έχουν προσπαθήσει πολύ!

Οι επιλογές που μας δίνονται στην αγορά είναι πολλές. Μπορούμε να βρούμε το trend αυτό σε tops, φορέματα, ακόμα και σε μαγιό, σε μεγάλη ποικιλία υφασμάτων και χρωμάτων για να επιλέξουμε αναλόγως το γούστο και τη διάθεσή μας.

Αυτό, όμως, που η ομάδα του spoon of SUGAR θα ήθελε να σας συμβουλέψει είναι, εάν το επιλέξετε, να το φορέσετε με το σωστό εσώρουχο, καθώς, ακριβώς επειδή είναι φτιαγμένο για να μένει ακάλυπτος ο ένας ώμος, δεν θα πρέπει να φαίνονται οι τιράντες του εσωρούχου (ακόμα και εάν είναι διάφανες, οι οποίες δεν προτείνονται σε καμία περίπτωση). Επιλέξτε, λοιπόν ένα strapless εσώρουχο για να φορέσετε μέσα από το top ή το φόρεμά σας και τραβήξτε πίσω τα μαλλιά σας για να τονίσετε τον ώμο σας!
Κεντρική φωτογραφία: Darius Bashar on Unsplash