Τόνια Γερεουδάκη
Digital Fashion Creator

Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά: φώτα, λάμψη, glitter, δώρα, party time! Πολλά μας έρχονται στο μυαλό για αυτή την αγαπημένη περίοδο του χρόνου!

Κι επειδή για φέτος είχαμε δώσει υπόσχεση να είμαστε όχι απλά κομψές, αλλά να κάνουμε κεφάλια να γυρίζουν και σαγόνια να πέφτουν, σας έχουμε ετοιμάσει ένα γιορτινό Style Guide με τις προτάσεις μας για συγκλονιστικές εμφανίσεις!

Glitter – Πούλιες – Φτερά – Κρόσσια

Πρόκειται για τα απαραίτητα συστατικά του γιορτινού ντυσίματος! Εάν δεν τα φορέσουμε τώρα, πότε θα το κάνουμε; Για αυτό τολμήστε τα και θυμηθείτε μας, θα ξεχωρίσετε στην έξοδό σας!


Εντυπωσιακές πλάτες & σκισίματα

Κλέψτε τις εντυπώσεις επιλέγοντας κομμάτια με αναπάντεχα κοψίματα, σκισίματα ή ανοιχτή πλάτη που θα δώσουν μια σέξι νότα στο ντύσιμό σας!


Γιορτινά κοστούμια

Από βελούδο ή γυαλιστερό μετάξι, με ασημί νότες ή φωτεινές μονοχρωμίες, τα κοστούμια είναι η ιδανική επιλογή για όσες δεν αγαπούν τα φορέματα ή τις φούστες.


Ιδιαίτερα παπούτσια & τσάντες

Τα παπούτσια και οι τσάντες ολοκληρώνουν και δένουν ένα outfit. Για τις γιορτινές σας εμφανίσεις, τα αξεσουάρ σας μπορούν να ακολουθήσουν το glamour της υπόλοιπης εμφάνισης: λάμψη, λάμψη και πάλι λάμψη!


Πινελιές από χάντρες & κρύσταλλα

Στα ρούχα, στις τσάντες, στα παπούτσια. Η περίοδος μας επιτρέπει την υπερβολή, οπότε μην τα φοβηθείτε!


Λαμπερά κοσμήματα

Η τελευταία πινελιά του ντυσίματος και η ευκαιρία μας για να δώσουμε λάμψη στο σύνολό μας είναι τα κοσμήματα. Επιλέξτε εντυπωσιακά σκουλαρίκια για να φωτίσετε το πρόσωπό σας και να έχετε καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς τα βλέμματα πάνω σας!