Τόνια Γερεουδάκη
Digital Fashion Creator

Πως και πως περιμένουμε όλοι τις καλοκαιρινές μας εξόδους για να συναντηθούμε με τους φίλους μας, να στολιστούμε και να κερδίσουμε τις εντυπώσεις!

Τι θα επιλέξετε όμως να φορέσετε αυτό το καλοκαίρι; Φέτος, το must-have ρούχο για τις βραδινές σας εξόδους είναι σαφώς το φόρεμα!

Αέρινο για να αισθάνεστε ανάλαφρες ή/και με κοψίματα/ανοίγματα για να αισθάνεστε σέξι, mini, midi ή maxi, ό,τι κι αν επιλέξετε, το σίγουρο είναι ότι θα φορέσετε φόρεμα τα περισσότερα καλοκαιρινά σας βράδια!

Τα φορέματα, που βλέπουμε να επιλέγουν οι γνωστές fashion influencers παγκοσμίως, είναι φτιαγμένα από υλικά που βγάζουν μια πολυτέλεια (σατέν ή μετάξι), χαϊδεύουν το κορμί και αναδεικνύουν το καλοκαιρινό μαύρισμα.

Όλα τα χρώματα ενδείκνυνται για τα φορέματα του καλοκαιριού, ακόμα και το μαύρο που πάντα μας ξελασπώνει ακόμα και στις πιο δύσκολες προσκλήσεις! Η επιλογή, όμως, του λευκού και του μπλε του ουρανού είναι βέβαιο ότι θα απογειώσουν τις εμφανίσεις σας, θα προσελκύσουν τα βλέμματα και θα αποσπάσουν σχόλια θαυμασμού!

Επιλέξτε να τα συνοδεύσετε με ένα θηλυκό σανδάλι και αφήστε το να φανεί, ξεγλιστρώντας, δήθεν τυχαία, από το άνοιγμα του φορέματος, δίνοντας μια ιδιαίτερα σέξι νότα στη βραδιά σας!

Μην παραλείψετε το μικρό τσαντάκι σας, καθώς και τις αλυσίδες, το άλλο trend του καλοκαιριού, που θα αστράφτουν στο χαμηλό φωτισμό και θα σας κάνουν να τραβάτε την προσοχή όλων!
Κεντρική φωτογραφία: Alice Alinari on Unsplash