Τόνια Γερεουδάκη
Digital Fashion Creator

Βρισκόμαστε σε περίοδο καραντίνας και οι πιτζάμες έχουν γίνει το δεύτερο “δέρμα” μας. Με αυτές ξυπνάμε, με αυτές κοιμόμαστε, με αυτές δουλεύουμε, με αυτές μαγειρεύουμε…

Ελάτε, παραδεχτείτε το! Όταν σηκώνεστε το πρωί, δεν το βρίσκετε πλέον απαραίτητο να αλλάξετε ρούχα. Συνεχίζετε να είστε με τις πιτζάμες σας για να έχετε αυτή την cozy αίσθηση που σας δίνουν! Εγώ πάντως το ομολογώ: ακόμα και στα teleconferences της δουλειάς το κάτω μέρος, τουλάχιστον, είναι της πιτζάμας. Κάποιες φορές είναι και το πάνω, αναλόγως από αυτό που φαίνεται στην κάμερα!

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι μας έχει σώσει και το γεγονός ότι οι πιτζάμες αποτελούν το απόλυτο street style trend τα τελευταία χρόνια, οπότε και κάτι να φανεί στην κάμερα, δεν θα κάνει εντύπωση σε κανέναν!

Αφού λοιπόν αυτό είναι το καθημερινό μας outfit αυτή την περίοδο, γιατί να μην δοκιμάσουμε να επιλέξουμε τις πιο όμορφες και παιχνιδιάρικες πιτζάμες που υπάρχουν στην αγορά για να φτιάχνει η διάθεσή μας και να μας ανεβαίνει το ηθικό;

Πάνω αριστερά: @twinsetofficial | Πάνω δεξιά: @prada | Κάτω αριστερά: @daily_sleeper |
Κάτω δεξιά: @intimissimiofficial

Κάποιες εταιρείες, ακολουθώντας τις επιταγές της περιόδου αυτής, έχουν εντάξει στις συλλογές τους και nightwear. Με luxury υφή (σατέν ή μεταξωτή), μοτίβα, φτερά, κρόσσια, όλα συνωμοτούν στο να αισθανθούμε trendy, ακόμα και στο κρεβάτι μας!

Με τις γιορτές να πλησιάζουν και την αίσθηση ότι η συγκεκριμένη αγορά είναι από αυτές που έχουν αξία στις μέρες που διανύουμε, θεωρώ ότι πρόκειται για το ιδανικό δώρο που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας και στις φίλες μας.

Επιλέξτε trendy πιτζάμες, λοιπόν, κορίτσια για να είμαστε και να αισθανόμαστε όμορφες και τις μέρες του lockdown!