Τόνια Γερεουδάκη
Digital Fashion Creator

Πέρυσι, όταν είδαμε την Kendall Jenner να κρατάει την moon bag, αναρωτηθήκαμε ποιας εταιρείας ήταν η τσάντα αυτή και αρχίσαμε να ψάχνουμε στο internet κάποια αντίστοιχη. Ήταν μία τσάντα με ιδιαίτερο σχήμα και μικρό χερούλι, η οποία καθόταν ακριβώς πάνω και γύρω από τον ώμο.

Ήταν βέβαιο ότι, μετά την εμφάνιση της Kendall, η τσάντα αυτή θα γινόταν η επόμενη “it” τσάντα και περιμέναμε ότι θα την δούμε να κυκλοφορεί με μικρές παραλλαγές από πολλές εταιρείες, αλλά και να φορεθεί από τις fashionistas σε όλο τον κόσμο.

Η έμπνευση για την συγκεκριμένη τσάντα ήταν, προφανώς το φεγγάρι, εξού και το όνομά της, με σχήμα και δομή που παραπέμπει σε γλυπτό.

Αυτού του είδους η τσάντα είναι κατάλληλη για να την κρατήσεις τόσο στο γραφείο, όσο και στις απογευματινές σου εξόδους και είναι βέβαιο ότι, παρόλο που είναι minimal, θα τραβήξει τα βλέμματα και θα κάνει εντύπωση, αλλά θα προσθέσει και μια ιδιαίτερη πινελιά στο ντύσιμό σας!

Μπορεί να δίνει την αίσθηση ότι είναι μικρή, όμως ο χώρος που διαθέτει είναι αρκετός για τα απαραίτητα. Στην αγορά πλέον κυκλοφορούν moon bags σε διαφορετικές διαστάσεις για εκείνες που θέλουν η τσάντα τους να χωράει περισσότερα από τα απαραίτητα, ενώ διατίθεται και σε διαφορετικές τιμές για εκείνες που θέλουν να δοκιμάσουν το trend χωρίς να ξοδέψουν πολλά χρήματα.

Εν όψει εορτών, είναι σίγουρα το κατάλληλο δώρο για τις γυναίκες που αγαπούν την μόδα και προσωπικά, την έχω ήδη συμπεριλάβει στη wish list μου!

δεξιά: @staud.clothing | πάνω αριστερά: @zara | κάτω αριστερά: @coperni