Τόνια Γερεουδάκη
Digital Fashion Creator

Ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά και αυτό που έχουμε ανάγκη είναι να αισθανόμαστε άνετα και ζεστά στις λιγοστές μας, λόγω της καραντίνας, μετακινήσεις. Και βέβαια, δεν πρέπει να επιτρέψουμε στον καιρό να μας κάνει να χαλάσουμε ή να χάσουμε την αισθητική και το στυλ μας. Για τον λόγο αυτό, επενδύουμε στα puffer jackets που είναι η κατάλληλη επιλογή!

Τα puffer jackets ήταν πάντα ένα απαραίτητο κομμάτι σε οποιαδήποτε ντουλάπα το χειμώνα για να μας κρατάει ζεστές και άνετες. Και στην αγορά υπάρχουν τόσες πολλές παραλλαγές σε χρώματα, prints, υλικά και μήκη, που θα δυσκολευτούμε να διαλέξουμε!

Βέβαια, μπορεί να ήταν πάντα στις top street wear επιλογές, όμως πλέον έχουν «περπατήσει» και σε επώνυμες πασαρέλες δείχνοντάς μας τον τρόπο που μπορούμε να τα φορέσουμε και να είμαστε στυλάτες!

Πλέον δεν υπάρχουν κανόνες για αυτό το ρούχο. Το μεταχειριζόμαστε σαν ένα οποιοδήποτε πανωφόρι. Και παρά το μεγάλο τους όγκο, τα puffer jackets είναι εύκολο να τα εντάξεις στις εμφανίσεις σου. Εκτός από τα αθλητικά looks (φόρμα ή κολάν και φούτερ), μπορούν άνετα να φορεθούν και με φούστα ή φόρεμα.

Πάνω αριστερά: @prada | Πάνω δεξιά: @moncler | Κάτω αριστερά: @balenciaga | Κάτω δεξιά: @dolcegabbana

Αυτό, όμως που θα θέλαμε να προτείνουμε σε αυτές που αγαπούν την oversized σιλουέτα που δίνουν τα puffer jackets, είναι να κρατήσουν τον όγκο στο πάνω μέρος και το κάτω να παραμείνει slim, ενισχύοντάς το, ίσως, με τακούνια για να δώσει ύψος.

Στην περίπτωση που το μήκος τους το επιτρέπει, μια, επίσης, ωραία ιδέα, που βλέπουμε να κάνουν οι fashion influencers στο Instagram, είναι να βάλουμε μια ζώνη σφιχτά στη μέση μας (εάν το puffer jacket μας δεν έχει ήδη) για να αναδείξουμε την σιλουέτα μας και να κάνουμε το look μας πιο κολακευτικό.

Φορέστε το puffer jacket με cigarette παντελόνι, έτσι ώστε ο όγκος να είναι μόνο στο πάνω μέρος

Πόσο stylish είναι το αποτέλεσμα του συνδυασμού puffer jacket με slip dress, πουλόβερ και ψιλοτάκουνα!

Το αγαπημένο μήκος για φέτος με ζώνη για να αναδείξει τη σιλουέτα μας!

Βάλτε χρώμα! Τι κι αν είναι χειμώνας;