Δέσποινα Μπαμιατζή
Pastry Chef / Food Artist
Το τέλειο συνοδευτικό για τον καφέ και το τσάι σας, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας! Τόσο νόστιμο που θα φαγωθεί αμέσως, τόσο εύκολο που θα το φτιάχνετε κάθε μέρα!
Υλικά
Εκτέλεση
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί για 5′ (τόσο απλά!)
Λαδώνουμε και αλευρώνουμε το σκεύος μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175-180 βαθμούς κελσίου για 45′ περίπου.
Tip 1: δεν ανοίγουμε ποτέ τον φούρνο πρίν περάσει ο χρόνος ψησίματος.
Tip 2: για να είστε σίγουροι ότι έχει ψηθεί τρυπήστε στο κέντρο με μια οδοντογλυφίδα ή ένα μαχαίρι κ αν βγει καθαρό, είναι έτοιμο.
Κεντρική φωτογραφία: Henry Be on Unsplash
Comments are closed.