Άννα Σκουλαρίκη
A story to tell…

Το all day cafe-bar-restaurant Πsquare ζει και βασιλεύει εδώ και 9 χρόνια στην πλατεία του Πικερμίου, στα υπόλοιπα του νομού Αττικής, σε μία πιάτσα που όλο ένα ανεβαίνει, και που την προτιμάνε όχι μόνον οι ντόπιοι και οι περαστικοί που βρίσκονται καθ’οδόν για το λιμάνι της Ραφήνας ή για μια μονοήμερη στα ιστορικά μέρη του Μαραθώνα, αλλά και οι κάτοικοι των γύρω περιοχών. Stylish και cosy ο διάκοσμος του, δεν είναι τυχαίο που αρκετοί επώνυμοι του καλλιτεχνικού στερεώματος και όχι μόνο, έχουν κάνει το Πsquare αγαπημένο τους στέκι!

Αποτελεί την πιο in επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας προσφέροντας εξαιρετικό καφέ από τα χέρια του Φίλιππου Τουρσουνίδη, προσεγμένες γεύσεις για brunch, για μεσημεριανό γεύμα και για βραδινό υπό την καθοδήγηση του σεφ Φώτη Καούτση,  καθώς και δροσιστικά cocktails τα οποία επιμελούνται οι ειδήμονες της μπάρας Παναγιώτης και Ηλίας. Οι ιδιοκτήτες και το προσωπικό υποδέχονται τους επισκέπτες τους με χαμόγελο πλατύ και διάθεση ανεβαστική, έτοιμοι να προτείνουν στον αναποφάσιστο γαστρονομικές και αλκοολούχες επιλογές υψηλού επιπέδου. Στο background ακούγονται ψαγμένοι ήχοι σε χαλαρωτικούς ρυθμούς jazz εώς και country.

Παράδεισος για τους οικογενειάρχες, το κατάφυτο κηπάκι του Πsquare, που διαθέτει απλόχερη θέα στην παιδική χαρά της πλατείας για να επιβλέπουν τα κουτσούβελα τους, καθώς αυτά απολαμβάνουν το παιχνίδι τους στις τσουλήθρες και στις τραμπάλες.

Ένα ακόμα ατού του Πsquare είναι ο νέος χώρος που προστέθηκε στις εγκαταστάσεις του, χωρητικότητας 20-25 ατόμων, ώστε να φιλοξενεί prive εκδηλώσεις, όπως parties, συνεστιάσεις ακόμα και εκθέσεις!

Το προσωπικό μου ραντεβού με το Πsquare είναι must κάθε εβδομάδα, όπου εκεί απολαμβάνω νωχελικά το καφεδάκι μου κάτω από τον πολλά υποσχόμενο ανοιξιάτικο ήλιο και όταν έρχεται η ώρα της αναχώρησης μου, δεν αμελώ να πάρω σε πακέτο ένα από τα υπέροχα γλυκά τους!