Όλα όσα συνάντησα στις βόλτες μου στο διαδίκτυο το μήνα που μας πέρασε και μου τράβηξαν την προσοχή για το πόσο ιδιαίτερα, διαφορετικά αλλά τόσο ελκυστικά φαντάζουν στα μάτια μου. Και, βέβαια, θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας!

Και οι τετράποδοι φίλοι μας δικαιούνται μια δόση πολυτέλειας

Αν και εσείς, ειδικά το τελευταίο διάστημα, έχετε ταλαιπωρήσει πέραν του δέοντος τον τετράποδο φίλο σας, μήπως ήρθε η ώρα να τον ανταμείψετε; Για εμένα αυτό θα σήμαινε μία πιο gourmet μάρκα τροφής ή ένα παραπάνω από τα μπισκότα σε σχήμα κόκκαλο που τόσο λατρεύει. Προφανώς, όμως, για κάποιους άλλους ανθρώπους σε αυτό τον πλανήτη, αυτή η επιβράβευση της αφοσίωσης που σας προσφέρει ο πιστός τους σκύλος, θα μεταφράζοντας σε ένα απίστευτης κομψότητας λουράκι από ένα από τα πιο γνωστά καταστήματα κοσμημάτων της 5th Avenue. Προσέξατε ότι και η συσκευασία είναι σε σχήμα διπλού πιάτου τροφής για τα αγαπημένα μας pet;


Ταχύτητα και διασκέδαση

Όσο περίεργο και αν φαίνεται, αν ταλαιπωρείστε και εσείς καθημερινά από το ανεβοκατέβασμα της σκάλας του σπιτιού, τότε ίσως η εσωτερική τσουλήθρα να μην φαντάζει τόσο κωμική ή παράλογη ιδέα. Φανταστείτε όταν ακούτε από το ισόγειο το γνωστό “Μαμά, που είσαι; Έλα γρήγορα κάτω!” θα είστε εκεί σε χρόνο ντετέ. Τώρα για το ανέβασμα, δεν σας έχω λύση, μάλλον θα πρέπει να εξακολουθήσουμε να το βλέπουμε σαν μία ωραία -και υποχρεωτική- γυμναστική.


Ό,τι μπορώ να φανταστώ γίνεται πραγματικότητα με ένα κλικ

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα τηλεχειριστήριο και τα σαλόνι σας θα αποκτά τηλεόραση μόνο όταν θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε. Όλες τις υπόλοιπες ώρες, θα τη μαζεύετε και θα αξιοποιείτε τον χώρο με χίλιους άλλους τρόπους, ενισχύοντας την minimal ατμόσφαιρα του σπιτιού. Extra bonus? Γλιτώνετε και το πολύ ξεσκόνισμα αφού την έχετε ερμητικά κλεισμένη τις ώρες που δεν τη χρησιμοποιείτε.


Show me the coffee!!!!!!

Αν ήμουν γάτα τα πρωινά, θα ήθελα να είμαι ακριβώς αυτή! Χαριτωμένη και πλήρως εξαρτημένη από το μεθυστικό άρωμα του πρωινού μου καφέ!


Ένα πλωτός δίσκος σε ρόλο Spa

Νομίζω σε αυτό το πλωτό spa μέχρι και καραντίνα θα μπορούσα να περάσω. Με τη θάλασσα να με περιβάλλει, το εσωτερικό τζακούζι και ένα σαλόνι με θέα τον ουρανό, τι άλλο να ζητήσει κανείς;