Επιτέλους weekend! Μόλις γυρίσατε από τη δουλειά; Κάνετε σχέδια για το ηλιόλουστο σαββατοκύριακο που έχουμε μπροστά μας; Ή έχετε βάλει τις άνετες πιτζαμούλες και χουχουλιάζετε στον καναπέ (με στόχο να μην τις βγάλετε πριν τη Δευτέρα το πρωί); Ό,τι και αν σχεδιάζετε για το σκ που επιτέλους έφτασε, σας εύχομαι να περάσετε υπέροχα και, κυρίως, να κάνετε αυτό που θα γεμίσει την ψυχή σας και τις μπαταρίες σας! Εγώ, όπως πάντα, σας έχω συγκεντρώσει κάποιες προτάσεις και links που ξεχώρισα:

Ένα μεσημέρι στην Πάχη

pamemegara.gr

Το ξέρατε ότι υπάρχει ένα παραθαλάσσιο χωριουδάκι που θα σας κάνει να αισθανθείτε ότι βρίσκεστε σε νησί, μόλις 30 λεπτά έξω από την Αθήνα; Εγώ το ανακάλυψα πριν λίγες μέρες! Η Πάχη είναι γραφικό χωριουδάκι, λίγο έξω από τα Μέγαρα, με ψαροταβέρνες με τραπεζάκια δίπλα στη θάλασσα, καφέ με θέα το λιμάνι και το γραφικό εκκλησάκι της Παναγίτσα να ολοκληρώνει αυτό το τόσο καλοκαιρινό σκηνικό. Εγώ σίγουρα θα την ξαναεπισκεφθώ σύντομα!


Τα pancakes που θα φτιάξω το πρωί της Κυριακής

Mini pancakes! Τα βρήκα στο instagram στη σελίδα της Madame Gateaux και από τότε δεν μπορώ να τα βγάλω από το μυαλό μου. Κάτι μου λέει ότι θα είναι η νέα μου εμμονή για Sunday breakfast.


Αυτή η ταινία μου τράβηξε το ενδιαφέρον

“Τα Κορδόνια” ή αλλιώς “Lacci” η ιταλική ονομασία μιας ταινίας που δεν μπορώ να πώ ότι σκίζει σε κριτικές, όμως το θέμα της μου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και, αψηφώντας τις απόψεις των κριτικών, θα ήθελα να σχηματίσω τη δική μου. Άλλωστε το θέμα από μόνο του σε τραβάει: Τι μεσολαβεί και πως μια μεγάλη κρίση σε μια σχέση ξεπερνιέται και η ζωή βρίσκει τους πρωταγωνιστές μαζί δεκαετίες μετά;


Τι θα λέγατε να ξεκινήσουμε τα πρωινά μας αυτό το σκ με jazz και bossa nova;

Το δικό μου αγαπημένο playlist είναι αυτό. Βάλτε τον καφέ στην αγαπημένη σας κούπα, μείνετε με τις πιτζάμες για όσο θέλετε, μην ρίξετε ματιά στο ρολόι και απολαύστε μια μουσική που είναι ικανή να σας ταξιδέψει σε μέρη του νου μαγικά.