Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί

Για την ημέρα της γυναίκας σας έχουμε ένα καταπληκτικό δώρο!

Μετά από το μεγάλο σας ενδιαφέρον για τη συγγραφέα Φραντζέσκα Μάνγγελ και τη συνέντευξη που μας παραχώρησε, εξασφαλίσαμε για μία τυχερή φίλη του a spoon of SUGAR την καθηλωτική διλογία “Η Νύχτα Του Σάουιν” Και “Καχαραμπού”.

Δηλώστε συμμετοχή για να είστε εσείς η τυχερή που θα απολαύσει μια μοναδική διλογία για το καλό και το κακό στη ζωή μας, τις επιλογές μας, τους ανθρώπους που έχουμε δίπλα μας και το πόσο καλά, τελικά, τους γνωρίζουμε…

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό, αρκεί να κάνετε τα εξής 3 βήματα:

  • like τη σελίδα του a spoon of Sugar στο Facebook
  • share το facebook post του διαγωνισμού
  • στο facebook post του διαγωνισμού, να γράψετε το όνομά σας στα comments, και να κάνετε tag ένα ή περισσότερους φίλους/φίλες σας


Η νικήτρια/Ο νικητής θα ανακοινωθεί την Δευτέρα 8 Μαρτίου στις 21.00 στη σελίδα του aspoonofSUGAR στο Facebook , μείνετε συντονισμένοι!

Συμμετοχές γίνονται δεκτές μέχρι την Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021 στις 15.00μμ. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί με το σύστημα random.org και ο νικητής/η νικήτρια θα ενημερωθεί μέσα από τη σελίδα του a spoon of SUGAR στο Facebook. Για την παραλαβή του δώρου ο νικητής/η νικήτρια θα στείλει τα στοιχεία επικοινωνίας μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος- Facebook message, και εκπρόσωπος από τον εκδοτικό οίκο θα επικοινωνήσει μαζί του/της.