Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί

Χριστούγεννα χωρίς δώρα αγάπης και παραμύθια δεν γίνονται!

Δηλώστε συμμετοχή και 2 φίλες του a spoon of SUGAR θα κερδίσουν το υπέροχο παιδικό βιβλίο της Αλεξάνδρας Παυλίδη “Το Δέντρο Που Περπατούσε”. Μπορεί ένα δέντρο να περπατήσει; Και αν, πράγματι, μπορεί, είναι δυνατόν να διαλέξει να ζήσει μακριά από το δάσος, κοντά σε φίλους διαφορετικούς από τον ίδιο; Ανήκουμε, τελικά, εκεί που μας ορίζουν οι άλλοι ή έχουμε την ευκαιρία να αποφασίσουμε; Μια ιστορία για τη μαγεία της ελεύθερης βούλησης και τη δύναμη της ανεξάρτητης επιλογής. Ένα υπέροχο δώρο για τα παιδιά που ομορφαίνουν τη ζωή μας όλες τις μέρες του χρόνου!

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό, αρκεί να κάνετε τα εξής 3 βήματα:

  • like τη σελίδα του a Spoon of Sugar στο Facebook
  • share το facebook post του διαγωνισμού
  • στο facebook post του διαγωνισμού, να γράψετε το όνομά σας στα comments, και να κάνετε tag ένα ή περισσότερους φίλους/φίλες σας

Η νικήτρια/Ο νικητής θα ανακοινωθεί την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στις 21.00 στη σελίδα του aspoonofSUGAR στο Facebook , μείνετε συντονισμένοι!


Συμμετοχές γίνονται δεκτές μέχρι την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020 στις 17.00μμ. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί με το σύστημα random.org και ο νικητής/η νικήτρια θα ενημερωθεί μέσα από τη σελίδα του a Spoon of SUGAR στο Facebook. Για την παραλαβή του δώρου ο νικητής/η νικήτρια θα στείλει τα στοιχεία επικοινωνίας μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος- Facebook message, και εκπρόσωπος από τον εκδοτικό οίκο θα επικοινωνήσει μαζί του/της.