Δέσποινα Μπαμιατζή
Pastry Chef / Food Artist
Σε όλους αρέσει αυτό το εύκολο, απολαυστικό και παραδοσιακό γλυκάκι. Σας εγγυώμαι ότι, αν δοκιμάσετε αυτή τη συνταγή, δεν θα την αλλάζετε με τίποτα!
Υλικά
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το ρύζι με λίγο νερό μέχρι να εξατμιστεί. Ρίχνουμε το γάλα με τη ζάχαρη και ανακατεύουμε για να μην κολλήσει. Προσθέτουμε το αλάτι, τις βανίλιες και το ξύσμα.
Διαλύουμε το κάστερ πάουντερ στο φλιτζανάκι με το νερό και το ρίχνουμε στο μείγμα που βράζει. Αφαιρούμε από τη φωτιά και σερβίρουμε σε ατομικά σκεύη. Πασπαλίζουμε με μπόλικη κανέλα.
Καλή σας απόλαυση!
Comments are closed.