Δέσποινα Μπαμιατζή
Pastry Chef / Food Artist

Υλικά

  • 1-1,5 πακέτο μπισκότα τύπου πτιμπερ
  • 1 συσκευασία κρέμα ζαχαροπλαστικής σοκολάτα
  • 1 συσκευασία κρέμα ζαχαροπλαστικής μπαβαρουάζ
  • 1 λίτρο γάλα
  • 200γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
  • 1 κουταλιά του γλυκού μέλι


Εκτέλεση

Στο μίξερ χτυπάμε τις κρέμες ξεχωριστά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας ( Tip! συνήθως αναγράφεται ότι η μια κρέμα θέλει 400ml γάλα κ η άλλη 500ml).

Σε ένα μπολ βάζουμε 50ml γάλα για να βρέχουμε διαδοχικά τα μπισκότα.

Σε ένα πυρέξ ή ταψί μεσαίου μεγέθους στρώνουμε μια σειρά βρεγμένα μπισκότα και από πάνω ρίχνουμε την κρέμα σοκολάτας. Επαναλαμβάνουμε με άλλη μια σειρά βρεγμένα μπισκότα και μετά ρίχνουμε την κρέμα μπαβαρουαζ. Συνεχίζουμε με την τελευταία σειρά από τα βρεγμένα μπισκότα.

Σε ένα μπολ λιώνουμε την κουβερτούρα με 50ml γάλα και το μέλι και περιχύνουμε το πυρέξ/ταψί με τα στρωμένα μπισκότα και τις κρέμες.

Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για περίπου 1,5 ώρα.

Καλή σας απόλαυση!