Δέσποινα Μπαμιατζή
Pastry Chef / Food Artist
Υλικά
Για τη σως:

Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Αφού βράσουν κρατάμε λίγο από το νερό, το οποίο θα χρησιμοποιήσουμε για τη σως.
Κόβουμε τα λαχανικά σε κύβους και τα ανακατεύουμε με τα βρασμένα μακαρόνια.
Για τη σως σε ένα μπολ προσθέτουμε όλα τα υλικά και τα αραιώνουμε με λίγο από το νερό που κρατήσαμε.
Ενσωματώνουμε τη σως στα μακαρόνια και ανακατεύουμε.
! Extra tip: για εσάς που προτιμάτε το κρέας, προσθέστε στη δροσερή μακαρονοσαλάτα σας ψημένο φιλέτο κοτόπουλο.
Καλή σας απόλαυση!
Comments are closed.