Δέσποινα Μπαμιατζή
Pastry Chef / Food Artist

Υλικά

  • 1,5 κούπα γάλα
  • 1 αυγό
  • 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο
  • 1 πρέζα ζάχαρη
  • 1 πρέζα αλάτι


Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μέχρι να γίνει ένας χυλός.

Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε μια ποσότητα από τον χυλό και ψήνουμε και από τις 2 πλευρές μέχρι να πάρει χρώμα.

Τι γεμίζουμε με αλμυρές ή γλυκές λιχουδιές και απολαμβάνουμε!