Όλοι πιστεύουμε ότι ο έρωτας είναι χημεία, μία έλξη μαγική μεταξύ δύο ανθρώπων, όμως πολλοί υποστηρίζουν ότι δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα συναίσθημα όπως όλα τα άλλα, και επομένως μπορεί να χειραγωγηθεί και να κατευθυνθεί, με τους κατάλληλους τρόπους και τη σωστή τακτική. Αν, λοιπόν, θέλετε να κάνετε το αντικείμενο του πόθου σας να σας σκέφτεται νυχθημερόν, να μην μπορεί να λειτουργήσει μακριά σας και να του λείπετε κάθε λεπτό της μέρας (αλλά και της νύχτας), σας έχουμε συγκεντρώσει τους πιο κλασσικούς και αποτελεσματικούς -πάντα από το αποτέλεσμα κρίνουμε- τρόπους για να το καταφέρετε. Και όταν το καταφέρετε, ξέρετε ότι θα έχετε τη δύναμη στα χέρια σας 😉

Μην είστε διαθέσιμη κάθε στιγμή, κάθε λεπτό

Ένα από τα βασικότερα λάθη που κάνουμε εμείς οι γυναίκες. Πιστεύουμε ότι πρέπει να είμαστε πάντα εκεί, πάντα πρόθυμες, πάντα έτοιμες για να ικανοποιήσουμε την κάθε επιθυμία. Αν παρασυρθείτε σε τέτοιου είδους συμπεριφορές, για ένα πράγμα να είστε σίγουρες: η πορεία προς το να σας βαρεθεί και να σας θεωρήσει δεδομένη είναι προδιαγεγραμμένη. Μην περιστρέφετε, λοιπόν, τη ζωή σας και την καθημερινότητά σας γύρω από το αν και πότε θα σας τηλεφωνήσει, γιατί δεν απάντησε στο μήνυμά σας, γιατί σας είπε αυτό που είπε με τον τρόπο που το είπε, πότε θα θέλει να σας δει, ποια θα είναι η επόμενη επιθυμία του, με λίγα λόγια μην είστε απελπιστικά διαθέσιμες. Μην κάνετε τον άλλο προτεραιότητα, αυτή η θέση είναι μόνο για τον εαυτό σας. Δοκιμάστε να μην απαντήσετε ένα τηλέφωνο με το πρώτο ντριν, ίσως και να μην απαντήσετε για 1-2 μέρες, αφήστε τον να σας αναζητήσει, να μονοπωλήσετε το μυαλό του με το να σκεφτεί που είστε και τι κάνετε, μην του τα έχετε όλα λυμένα. Βγείτε με τις φίλες σας, κάντε πράγματα για τον εαυτό σας (και φροντίστε να τα μάθει), περάστε υπέροχα με ένα πρόγραμμα που δεν τον συμπεριλαμβάνει πάντα.

Διατηρήστε το μυστήριό σας

Είναι όπως στις ταινίες, κανενός το ενδιαφέρον δεν τραβά μία ταινία της οποία ξέρει εκ των προτέρων την επόμενη σκηνή, πόσο μάλλον το τέλος. Γιατί, λοιπόν, να είστε εσείς προβλέψιμη και ανοιχτό βιβλίο; Είμαστε σε μία εποχή που έχουμε το οτιδήποτε με ένα κλικ, όμως είναι στην ανθρώπινη φύση -και ειδικά των αντρών- να πολεμούν και να διεκδικούν αυτό που θέλουν. Μην του το κάνετε εύκολο λοιπόν, αφήστε τον να διεκδικήσει, να νιώσει alpha male. Μην ανοίγετε όλα τα χαρτιά σας, μην μοιράζεστε τα πάντα για τη ζωή σας, μόνο έτσι θα τον ιντριγκάρετε να θέλει να σας γνωρίσει καλύτερα. Και, βέβαια, να μην ξεχνάμε και τη γνωστή τακτική του “μία κρύο, μία ζέστη” που πάντα πιάνει (και ενώ συνήθως είναι αντρική τακτική, γιατί να επωφελούνται αποκλειστικά;). Εξαφανιστείτε για λίγες μέρες και είναι σίγουρο ότι, αν ενδιαφέρεται, θα σας αναζητήσει.

Κάθε φορά που συναντιέστε να είστε απλά… ακαταμάχητη

Τα λόγια είναι περιττά εδώ. Οι άντρες είναι οπτικοί τύποι, συνεπώς τι πιο αποτελεσματικό από το να σας βλέπει, να σας θαυμάζει και, μετά, να μην μπορεί να σας βγάλει από το μυαλό του; Προσέξτε, όμως, δεν μιλάμε μόνο για την εξωτερική σας εμφάνιση, η οποία όπως έχουμε παραδεχτεί μετράει και πρέπει να είναι πάντα στα καλύτερά της. Αναφερόμαστε στο να προσπαθείτε να αναδεικνύετε τον πιο γοητευτικό εαυτό σας, να γίνεται αυτός ο τύπος γυναίκας που ο τρόπος που μιλάει, που κινείται, που εκφράζεται, τα όσα λέει και ο τρόπος που συμπεριφέρεται δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο. Και βέβαια, μην ξεχνάτε το καλύτερο όπλο σας, το χαμόγελό σας, αλλά και το άρωμα που σας χαρακτηρίζει και σας κάνει ακαταμάχητη.

Τονώστε τον εγωισμό του

Μιλάμε για άντρες, πλάσματα με εγωισμό φαινομενικά υπέρμετρο, στην πραγματικότητα όμως πολύ εύθραυστο. Αν θέλετε μία -προνομιούχα- θέση στη σκέψη και την καρδιά του μην διστάσετε να του τονώνετε τον εγωισμό, όχι ψεύτικα αλλά με ειλικρίνεια και θαυμασμό για όλα όσα είναι και κάνει και σας έχουν κερδίσει σε αυτόν (μην γίνετε σαν κάτι γυναικούλες που δείχνουν έναν ασυγκράτητο θαυμασμό από το πως πιάνει το ποτήρι μέχρι το πως κλαδεύει τις ελιές, αυτό φτάνει στα όρια του γελοίου). Κάντε του ένα κοπλιμέντο για την εμφάνισή του, για το ντύσιμό του, ευχαριστήστε τον για κάτι που έκανε σε εσάς, δείξτε πόσο θαυμάζετε τις επιτυχίες του στη δουλειά.

Κάθε φορά που συναντιέστε φροντίστε να περνάτε υπέροχα

Κάπου είχα διαβάσει ότι οι άντρες είναι πολύ απλά πλάσματα. Τείνουν να προσκολλώνται σε ανθρώπους και καταστάσεις που τους δημιουργούν συναισθήματα ευφορίας και τους δημιουργούν θετικά συναισθήματα (όλοι οι άνθρωποι βέβαια θα έλεγα, όχι μόνο οι άντρες). Κάθε φορά που συναντιέστε, λοιπόν, φροντίστε να περνάτε υπέροχα μαζί, δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για να σας συνδέσει στο μυαλό του με ευχάριστες στιγμές, να σας αναζητά για να ξαναβιώσει όλα αυτά τα συναισθήματα που νιώθει όταν είναι μαζί σας, να ανυπομονεί να σας ξαναδεί. Και μην ξεχνάτε, να αφήνετε πίσω σας την κριτική, τη γκρίνια, τις μιζέριες, να είστε χαμογελαστές και θετικές. Άλλωστε, όλες ξέρουμε ότι στους άντρες αρέσουν οι χαρούμενες και γεμάτες ζωή γυναίκες!

Ζήστε μία ζωή στην οποία θα σας παρακαλά να γίνει μέρος της

Οι πιο ακαταμάχητες γυναίκες είναι αυτές που ζουν τη δική τους ζωή με τους δικούς του κανόνες, που έχουν αυτοπεποίθηση, που ξέρουν να περνούν υπέροχα και μόνες τους, που αναζητούν την περιπέτεια σε κάθε στροφή της ζωής, που γελούν πολύ, που έχουν όνειρα. Στη ζωή μιας τέτοιας γυναίκας κάθε άντρας θα ήθελε να είναι μέρος της.