Νέα χρονιά, αέρας ανανέωσης! Η δική μου ανανέωση ξεκίνησε από τη διακόσμηση του σπιτιού μου. Σκεφτόμουν εδώ και καιρό πόσο θα ήθελα να δώσω ένα ιδιαίτερο ύφος σε συγκεκριμένες γωνιές του σπιτιού, που μέχρι σήμερα μου φαινόντουσαν μουντές, άχρωμες, χωρίς προσωπικότητα. Και το κατάφερα, επιλέγοντας posters από την συλλογή της Desenio (από την οποία σας έχω εξασφαλίσει και ειδική έκπτωση για να μπορέσετε και εσείς να μεταμορφώσετε κάθε γωνιά, κάθε τοίχο του σπιτιού σας! Δείτε στο τέλος του άρθρου!)

Όπως θα διαπιστώσετε μπαίνοντας στο site του Desenio, οι επιλογές σε posters είναι τόσες πολλές που δεν θα ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε. Μην ανησυχείτε όμως. Ανάλογα με το στιλ, το θέμα, τα χρώματα, το μέγεθος που αναζητάτε μπορείτε να περιηγηθείτε στις αντίστοιχες κατηγορίες όπως φύση, τέχνη, μόδα, παιδικά posters, θρυλικές φωτογραφίες… και ο κατάλογος των επιλογών συνεχίζεται…

Αν, πάλι, χρειάζεστε λίγη έμπνευση μπορείτε να περιηγηθείτε στα υπέροχα έτοιμα gallery walls του Desenio (είναι σίγουρο ότι θα τα θέλετε όλα, εγώ χάζεψα με τις ώρες), τα οποία μπορείτε να επιλέξετε και να αποκτήσετε ακριβώς ως έχουν ή, χρησιμοποιώντας το Gallery Wall Tool του site, να δημιουργήσετε βήμα βήμα το δικό σας gallery wall!

Μην ξεχάσετε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή και στην κορνίζα που θα επιλέξετε να πλαισιώσει το poster σας επιλέγοντας το χρώμα και το υλικό που ταιριάζει τόσο στο θέμα του poster όσο και στον χώρο που θα το τοποθετήσετε. Και εδώ οι επιλογές πολλές, ποιοτικές και αναδεικνύουν εξαιρετικά τα θέματα των σχεδίων των posters.

Ανυπομονώ, όμως, να μοιραστώ μαζί σας τις δικές μου επιλογές, οι οποίες κυριολεκτικά μεταμόρφωσαν τους χώρους του σπιτιού μου:

To BABY IT’S COLD OUTSIDE POSTER ταίριαξε απόλυτα με τα φωτεινά χρώματα και το χαρούμενο, welcoming στιλ της εισόδου του σπιτιού μου.

Το WINE GUIDE POSTER σε μεγάλο μέγεθος και με μεταλλική κορνίζα επίσης δεν περνά απαρατήρητο (άλλωστε συνδυάζει στιλ και γνώση, συμφωνείτε;)

Το PINK SKIRT ILLUSTRATION POSTER συνδυασμένο με μαύρη ξύλινη κορνίζα έδωσε μια ρομαντική, φινετσάτη και girly νότα στη συγκεκριμένη γωνιά. Συμφωνείτε;

Και, όπως σας υποσχέθηκα, εξασφάλισα για όλες εσάς με τον κωδικό ASPOONOFSUGAR  30% έκπτωση* στο Desenio.gr από τις 11 έως τις 13 Ιανουαρίου. Ήρθε η ώρα να ανανεώσετε και εσείς τον χώρο σας!

*Εξαιρούνται οι κορνίζες και τα εξατομικευμένα poster